27 آبان 1403
EN
logo

مرکز تحقیقات چاقی و عادات غذایی

دانشگاه علوم پزشکی تهران

  • تاریخ انتشار : 1402/11/08 - 12:01
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 11
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

انواع ظروف یکبار مصرف

آیا تاکنون به این نکته توجه کرده اید که هریک از انواع ظروف یکبار مصرف برای استفاده خاصی طراحی و ساخته می شوند. شما می توانید در هنگام خرید این ظروف به علایم اختصاری درج شده در پشت ظروف توجه کنید.

آیا تاکنون به این نکته توجه کرده اید که هریک از انواع ظروف یکبار مصرف برای استفاده خاصی طراحی و ساخته می شوند. شما می توانید در هنگام خرید این ظروف به علایم اختصاری درج شده در پشت ظروف توجه کنید. به طور مثال ظروف پلی اتیلنی (PE) و پروپیلنی (pp) که به رنگ سفید می باشند و عمدتا برای بسته بندی و نگهداری محصولات لبنی ، روغن و سرکه به کار می روند. ظروف پلی استایرنی شفاف (GPPS) مانند لیوان های یکبار مصرف شفاف تنها برای نوشیدنی های سرد مناسب می باشد و برای مواد غذایی داغ مانند چای و قهوه مناسب نمی باشد. این درحالی است که اگر توجه کرده باشید در هنگام مراسم و جشن های مختلف اغلب چای یا شیر داغ در این لیوان های یکبار مصرف ریخته و در بین مردم توزیع می گردد. در بسیاری از موارد علاوه بر طعم نامناسب نوشیدنی های داغ در این نوع لیوان ها که به علت آزاد شدن مواد سمی به درون آن است. این لیوان ها به علت کیفیت پایین و نامرغوب بودن و درجه حرارت بالای چای یا شیر ذوب شده و پاره می شوند. ظروف پلی استایرنی فوم دار (EPS) و ظروف پلی استایرنی سفید رنگ (HIPS) مانند ظروف فومی سفیدرنگی که درب تا شده دارد و اغلب غذاهای نذری در آن ها ریخته می شود و در رستوران ها برای بردن مازاد غذا در اختیار مشتریان قرار داده می شود برای مواد غذایی گرم و مرطوب مشکلی ایجاد نمی کند ، ولی برای نگهداری مواد غذایی داغ نامناسب است. بنابراین درجه حرارت غذایی که در آن ها ریخته می شود بسیار مهم است. هرگز غذایی را که درجه حرارت بالایی دارد را مستقیما از قابلمه یا زود پزی که روی حرارت است داخل این ظروف نریزید.

  • گروه خبری : کارشناس مطالب آموزشی,مطالب آموزشی
  • کد خبر : 257813
معصومه محمدقلی
تهیه کننده:

معصومه محمدقلی

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه